Αποστολή & παράδοση

Ενημερωθείτε σχετικά με την αποστολή & παράδοση των προϊόντων. Αποστέλουμε παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα και προς το παρόν μόνο εντός Ελλάδας.

Χρόνος αποστολής: Οι παραγγελίες αποστέλλονται απο το κατάστημα μας συνήθως εντός 48 ωρών (δύο εργάσιμων ημερών), εκτός αν έχουμε μεγαλύτερο όγκο παραγγελιών σε ορισμένες χρονικές περιόδους του έτους, όπως γιορτές , ημέρες προσφορών ή αν πραγματοποιούμε διαφημιστική καμπάνια. Στόχος μας είναι να αποστείλουμε όλες τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατό, αλλά παρακαλούμε επιτρέψτε μέχρι και 3 (τρείς) εργάσιμες ημέρες για την αποστολή της παραγγελίας σας. Σημειώστε ότι δεν θα αποστείλουμε παραγγελίες το Σαββατοκύριακο ή σε ημέρες αργίας.

Χρόνος παράδοσης: Απο την στιγμή που ολοκληρώσουμε την παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί και η αποστολή της. Η αποστολής της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier Speedex και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 24 έως 48 ώρες (1 – 2 εργάσιμες ημέρες.)

Κόστος αποστολής προϊόντων: Το κόστος αποστολής των προϊόντων ανέρχεται σε 3.50€. Για το κόστος αποστολής θα ενημερωθείτε στη σελίδα “το καλάθι μου” και στη σελίδα “ταμείο” στο πεδίο “κόστος αποστολής”. Για παραγγελίες 40.00€ και άνω το κόστος αποστολής είναι δωρεάν. Στη “σελίδα ταμείο” ή στη σελίδα “το καλάθι μου” τσεκάρετε την επιλογή “δωρεάν μεταφορικά”. Η επιλογή ¨δωρεάν μεταφορικά” εμφανίζεται μόνο στην περίπτωση που η αξία των προϊόντων σας είναι 40.00€ και άνω.

Χρόνος παράδοσης επιστροφών. Για οποιαδήποτε επιστροφή και εκ νέου αποστολή προϊόντος/ντων προς εσάς ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε τρεις έως πέντε (3 – 5) εργάσιμες ημέρες.

Αποστέλουμε παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα: Ο χρόνος αποστολής, ο χρόνος παράδοσης και το κόστος αφορά όλη την Ελλάδα, Χερσαία και Νησιωτική. Το κατάστημα μας αποστέλει παραγγελίες προς το παρόν μόνο εντός Ελλάδας.

Σημειώστε ότι οι παραγγελίες δεν αποστέλλονται τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών