Τα Προϊόντα μας

Σχετικά με τα προϊόντα μας (εφαρμογές) που παρέχουμε και προμηθευόμαστε.

Παρέχουμε χειροποίητα μπλουζάκια κοντομάνικα, τσάντες υφασμάτινες & αφίσες διακόσμησης χώρου με μοναδικές εικονογραφήσεις. Ανακαλύψτε μοναδικές εικονογραφήσεις σε χειροποίητα προϊόντα όπως μπλουζάκια κοντομάνικα ανδρικά & μπλουζάκια κοντομάνικα γυναικεία καθημερινής χρήσης. Τσάντες υφασμάτινες αγοράς, τσάντες υφασμάτινες παραλίας και καθημερινής ανάγκης. Αφίσες διακόσμησης χώρου, αφίσες διακόσμησης γραφείου, αφίσες διακόσμησης για το σπίτι. Το κατάστημά μας παρέχει μοναδικά χειροποίητα προϊόντα που τα βρείτε μόνο εδώ. Δεν προμηθεύουμε σε τρίτους.

Τα κοντομάνικα μπλουζάκια που προμηθευόμαστε για τον άνδρα και την γυναίκα είναι unisex απο 100% Βαμβάκι χτενισμένο και στριφωμένο, κλασικής γραμμής, με βάρος 146g m² της Αμερικάνικης εταιρείας American apparel.

Στη συλλεκτική έκδοση (Harvest Limited edition November 2020 vintage tee) το μπλουζάκι που χρησιμοποιούμε είναι της Αμερικάνικης εταιρείας Comfort Colors . Είναι κοντομάνικο μπλουζάκι και ανήκει στην κατηγορία adult heavyweight outlet, το βάρος του είναι στα 207.0 G/SqM, 100% βαμβακερό Ring Spun Cotton, με νήματα Yarn Count 22/1, μαλακό βαμμένο με φυσικό τρόπο Soft-washed garment-dyed fabric και αυτό το καθιστά στην κατηγορία vintage, με περιλαίμιο διπλής βελόνας, είναι unisex και προσαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες. Διαθέσιμο σε περιορισμένη ποσότητα και σε μεγέθη από Small έως 2XLarge.

Οι υφασμάτινες τσάντες που προμηθευόμαστε είναι κατασκευασμένες απο 100% βαμβάκι της Γαλλικής εταιρείας Kariban – με το διακριτικό όνομα Kimood.

Τα ειδικά χαρτιά αφισών είναι 1. Ψηφιακής εκτύπωσης με διαστάσεις 32 x 45 εκατοστά – βάρος χαρτιού 250 γραμμαρίων. 2. Μεταξοτυπίας 50 x 70 εκατοστά – βάρος χαρτιού 360 γραμμαρίων. Τα ειδικά χαρτιά τα προμηθευόμαστε απο την Ελληνική εταιρεία χαρτιά περράκης.

Τα προϊόντα που προμηθευόμαστε και σας περιγράψαμε παραπάνω είναι πιστοποιημένα απο τους ανάλογους φορείς.

Τα προϊόντα που προμηθευόμαστε και σας περιγράψαμε παραπάνω, τα παραλαμβάνουμε ατύπωτα.

Οι εικονογραφήσεις/ μοτίβα που βλέπετε στα προϊόντα μας, σχεδιάζονται απο τον Σωτήριο Μπογιατζή γραφίστα & μεταξοτύπη (Graphic designer & screen printer), κάποια απο αυτά είναι άλλων σχεδιαστών που τα διανέμουν ελεύθερα στον ιστοχώρο και επεξεργάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του τελικού σχεδίου. Τυπώνονται απο τον Σωτήριο Μπογιατζή με την τεχνική μεταξοτυπίας με χρώματα νερού (water based) 100% οικολογικά και προωθούνται απο τον ίδιο μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος (yiasoy.gr) όπου είναι και ιδιοκτήτης.

Τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα yiasoy.gr είναι μοναδικά και θα τα βρείτε μόνο εδώ. Δεν προμηθεύουμε τρίτους.

Πριν την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα yiasoy.gr προτείνουμε να εξετάσετε σχολαστικά τις φωτογραφίες και ιδιότητες των προϊόντων, να εξετάσετε τον οδηγό μεγεθών και να διαβάσετε την περιγραφή του προϊόντος.

Τα χρώματα στις φωτογραφίες των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα yiasoy.gr πιθανόν να έχουν μερική απόκλιση. Αυτό συμβαίνει γιατί η οθόνη του κάθε χρήστη εμφανίζει τα χρώματα με μερική απόκλιση.

Οι τιμές στα προϊόντα μας δεν επιβαρύνουν τον καταναλωτή με φόρο προστιθέμενης αξίας λόγο απαλλαγής μικρών επιχειρήσεων σύμφωνα με τον νόμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες, λύσεις ζητημάτων Επικοινωνήστε μαζί μας.