Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Δείτε στυλ σε γκρι ανδρικό μπλουζάκι.

Δείτε στυλ σε γκρι ανδρικό μπλουζάκι.

Το γκρι t-shirt τείνει περισσότερο προς το επίσημο παρά στο casual, οπότε ένα γκρί μπλουζάκι ταιριάζει καλά στην επίσημη ένδυση του γραφείου σας.

Δείτε στυλ σε γκρι ανδρικό μπλουζάκι.

 

  • Γκρι ανδρικό μπλουζάκι με μαύρο Chino. Αυτό το γκρι μπλουζάκι με μαύρο chino φαίνεται κομψό και μοντέρνο, ένα ύφος εμφάνισης που πρέπει να έχει κάθε άνδρας στη γκαρνταρόμπα του. Για να ολοκληρώσετε αυτήν την εμφάνιση, φορέστε ένα γκρι ριγέ πουκάμισο, μαύρα πάνινα παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου.

  • Γκρι ανδρικό μπλουζάκι με μαύρη φόρμα. Αν ψάχνετε για αυτό το street style, τότε φορέστε ένα γκρι μπλουζάκι με μαύρη φόρμα και λευκά ή γκρι αθλητικά παπούτσια για μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση και θα είστε τέλειοι!

  •  Γκρι μπλουζάκι με σκούρο μπλε τζιν για επίσημο ύφος. Για να επιτύχετε αυτήν το επίσημο αλλά και λιτό περιστασιακό ύφος, συνδυάστε το με γκρι μπλουζάκι, σκούρο μπλε τζιν, σκούρο μπλε σακάκι και γκρι casual παπούτσια.

γκρι-μπλουζάκι-επίσημη-εμφάνιση

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STPL (@stplwear)

 

Αυτά είναι μόνο μερικά βασικά στυλ με γκρι ανδρικό μπλουζάκι, μπορείτε να δημιουργήσετε άπειρα στυλ φτιάχνοντας το δικό σας. Επίσης να θυμάστε πως το μάυρο με το γκρί χρώμα δένουν εξαιρετικά μεταξύ τους και αποδίνουν ένα απίθανο ύφος!

Διαβάστε τι υποδηλώνη το γκρι χρώμα σε ανδρικά μπλουζάκια.

 

Δημοσιεύθηκε την 72 σχόλια

Δείτε στυλ σε λευκό ανδρικό μπλουζάκι.

Δείτε στυλ σε λευκό ανδρικό μπλουζάκι.

Το λευκό t-shirt ανήκει στην κατηγορία classic είναι απαραίτητο ταιριάζει οπουδήποτε και σας δίνει μια τέλεια εμφάνιση κάθε φορά!

Παρακάτω θα δείτε στυλ σε λευκό ανδρικό μπλουζάκι, και πως να το συνδυάζεται.

 

Λευκό ανδρικό μπλουζάκι με τζιν για μια απλή εμφάνιση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chez Rust (@chezrust)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chez Rust (@chezrust)

 

Συνδυάστε το μπλουζάκι με γκρι καρό παντελόνι, για να επιτύχετε μια καθαρή funky εμφάνιση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chez Rust (@chezrust)

 

Λευκό ανδρικό μπλουζάκι με σορτς!

 

Λευκό ανδρικό μπλουζάκι για cool εμφάνιση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chez Rust (@chezrust)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rowan Row (@rowanrow)

 

Αυτά είναι μόνο μερικά βασικά στυλ με λευκό ανδρικό μπλουζάκι, μπορείτε να δημιουργήσετε άπειρα στυλ φτιάχνοντας το δικό σας. Το να φτιάξετε το δικό σας στυλ εμφάνισης με λευκό μπλουζάκι είναι εύκολο καθώς φοριέται σε οποιεσδήποτε περιπτώσεις. Επομένως, μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα λευκό μπλουζάκι στη λίστα αγορών σας.

Διαβάστε τι υποδηλώνη το λευκό χρώμα σε ανδρικά μπλουζάκια.

 

Ανακαλύψτε στο κατάστημα μας λευκά ανδρικά μπλουζάκια, κενά (χωρίς εικονογράφηση) ή με εικονογράφηση.

Δημοσιεύθηκε την 3 σχόλια

Το μαύρο ανδρικό μπλουζάκι ταιριάζει παντού.

Το μαύρο ανδρικό μπλουζάκι ταιριάζει παντού.

Το μαύρο ανδρικό μπλουζάκι ταιριάζει παντού και δε θα σας απογοητεύσει ποτε!

Είναι ευέλικτο και δε θα σας κουράσει ποτέ. Το μαύρο ανδρικό μπλουζάκι ταιριάζει παντού και θα το βρείτε στην κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα γιατί είναι απαραίτητο.

  • Είναι ιδανικό για κάθε ομάδα ανθρώπων, χωρίς όριο ηλικίας.
  • Είναι ιδανικό για κάθε αθλητική δραστηριότητα.
  • Είναι ιδανικό για μια μοντέρνα εμφάνιση.
  • Είναι ιδανικό για μια κλασσική εμφάνιση.
  • Είναι ιδανικό για μια απλή εμφάνιση  π.χ στις διακοπές.
  • Είναι ιδανικό για μια casual εμφάνιση π.χ με ένα γκρι ή μπέζ σακάκι.

Δείτε διάφορα στυλ με μαύρο μπλουζάκι… Είναι εξαιρετικά και ταιριάζουν παντού!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chez Rust (@chezrust)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rowan Row (@rowanrow)

Αυτά είναι μόνο μερικά βασικά στυλ με μαύρο μπλουζάκι, μπορείτε να δημιουργήσετε άπειρα στυλ φτιάχνοντας το δικό σας. Το να φτιάξετε το δικό σας στυλ εμφάνισης με μαύρο μπλουζάκι είναι εύκολο καθώς φοριέται σε οποιεσδήποτε περιπτώσεις. Επομένως, μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα μαύρο μπλουζάκι στη λίστα αγορών σας.

Ανακαλύψτε στο κατάστημα μας μαύρα ανδρικά μπλουζάκια, κενά (χωρίς εικονογράφηση) ή με εικονογράφηση.

Διαβάστε τι υποδηλώνη το μαύρο χρώμα σε ανδρικά μπλουζάκια.

Δημοσιεύθηκε την 1 σχόλιο

3 κλασσικά χρώματα για ανδρικά μπλουζάκια.

3 κλασσικά χρώματα για ανδρικά μπλουζάκια

Τα 3 κλασσικά χρώματα για ανδρικά μπλουζάκια είναι εξαιρετικά ταιριάζουν με μια πληθώρα στυλ και φοριούνται όλες τις εποχές. Είναι το μαύρο, το λευκό και το γκρι που κάθε άνδρας αν τα έχει στην γκαρνταρόμπα του, θα τη διατηρεί μοντέρνα και ενημερωμένη, καθώς είναι απαραίτητα.

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος του άρθρου, 3 κλασσικά χρώματα για ανδρικά μπλουζάκια μπορούμε να τα ορίσουμε στην κατηγορία Classic και συνήθως οι άνδρες που ακολουθούν τη μινιμαλιστική προσέγγιση κι όχι μόνο, προτιμούν πάντα το μαύρο το άσπρο ή γκρι μπλουζάκι ως βασικό γιατί είναι άνετα και έχουν πάντα κορυφαία προτεραιότητα στη λίστα αγορών. Βρίσκουμε μπλουζάκια με ποικιλία χρωμάτων και διαφορετικών στυλ. Μερικές φορές μπερδευόμαστε, καταλήγοντας να αγοράσουμε τα ίδια χρώματα που έχουμε ήδη. Παρακάτω αναφέρουμε το κάθε βασικό χρώμα τι υποδηλώνη, τι αίσθηση εμφάνισης έχει, πως να το συνδιάσετε, τι ιδιεταιρότητες κρύβει και που είναι απαραίτητο.

Μαύρο μπλουζάκι για άνδρες

Το μαύρο μπλουζάκι είναι το πιο διάσημο στην ανδρική ντουλάπα και διατίθενται σε διάφορα στυλ, μερικά από τα δημοφιλή και πιο φορεμένα είναι Crew Neck Style, V Neck Style, Polo, Sleeveless Black T-shirt, Full Sleeve Black T-shirt, Henley style T-shirt. Ακολουθούν 5 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να έχετε μαύρο μπλουζάκι:

  • Είναι ένα τέλειο χρώμα για όλους. Κανένας αλλά ούτε εσείς ο ίδιος δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Το μαύρο είναι ουδέτερο χρώμα και ταιριάζει το ίδιο καλά σε όλους. Αν είστε λεπτός, κανονικός ή πιο γεμάτος το μαύρο χρώμα δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.
  • Έχει εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Το μαύρο φέρνει μια αίσθηση κομψότητας στα βλέμματά και αναδύει την προσωπικότητά σας όμορφα.
  • Κρύβει τις αδυναμίες σας. Με το μαύρο χρώμα φαίνεστε λεπτότεροι, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι μπορείτε πάντα να κρύβετε αυτές τις επιπλέον αδυναμίες και να αισθάνεστε τέλεια κάθε φορά.
  • Είναι απαραίτητο στα ταξίδια. Για τους περισσότερους ταξιδιώτες, το μαύρο μπλουζάκι είναι αναγκαίο, καθώς δεν φαίνεται βρώμικο ακόμα κι αν το φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης εάν ιδρώνετε πολύ, τότε το μαύρο μπλουζάκι είναι η τέλεια επιλογή, σε ένα σκούρο χρώμα ο ιδρώτας δεν είναι ορατός.
  • Εφαρμόζεται εύκολα σε κάθε στυλ. Με ένα μαύρο μπλουζάκι δεν κουράζεστε στην επιλογή στυλ, καθώς είναι ευέλικτο και ταιριάζει εξίσου καλά με σακάκι, με τζιν, με παντελόνια εξόδου, αθλητικές φόρμες αλλά και σορτς. Έτσι η επιλογή στυλ με μαύρο μπλουζάκι είναι πάντα εύκολη και γρήγορη.

Δείτε διάφορα στυλ με μαύρο μπλουζάκι!

Στα αρνητικά θα προσθέσουμε, πως το μαύρο χρώμα κατά τη διάρκεια της ημέρας τους θερινούς μήνες όπου η θερμοκρασία είναι υψηλή, έχει την τάση να έλκει την ηλιακή ακτινοβολία και η αίσθηση είναι αρνητική. Τις νυχτερινές ώρες δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ανακαλύψτε στο κατάστημα μας μαύρα ανδρικά μπλουζάκια, κενά (χωρίς εικονογράφηση) ή με εικονογράφηση.

Λευκό μπλουζάκι για άνδρες

Το δεύτερο χρώμα στην κατηγορία Classic είναι το λευκό, ένα άλλο απαραίτητο t-shirt στην γκαρνταρόμπα του άνδρα. Το λευκό χρώμα μοιάζει με έναν καμβά, το συνδυάζετε με οτιδήποτε και σας δίνει μια τέλεια εμφάνιση κάθε φορά. Συμβολίζει την αγνότητα και την ειρήνη, αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας ως ένα ήρεμο, νηφάλιο και καθαρό άτομο.

Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να υπάρχει ένα λευκό μπλουζάκι στην ντουλάπα σας:

  •  Συνδυάστε το με οτιδήποτε. Το λευκό μπλουζάκι ταιριάζει με οτιδήποτε και οποιοδήποτε χρώμα. Επομένως, δεν πρέπει να ανησυχείτε ιδιαίτερα εάν φοράτε λευκό t-shirt.
  • Κάνει την προσωπικότητά σας να φαίνεται νηφάλια. Καθώς το ίδιο το χρώμα σημαίνει ηρεμία, προσθέτει αυτόματα αυτό το χαρακτηριστικό στην προσωπικότητα του ατόμου που φοράει ένα λευκό μπλουζάκι.
  • Έξυπνη κλασσική ένδυση. Με ένα λευκό μπλουζάκι έχετε άμεσα μια έξυπνη casual εμφάνιση, ευκρινής, απλή αλλά και κομψή.
  • Ελιξίριο τους θερινούς μήνες. Με το λευκό μπλουζάκι πραγματικά θα αισθάνεστε πολύ δροσεροί, άνετοι και χαλαροί τους θερινούς μήνες όπου ο υδράργυρος βρίσκεται στα ύψη. Στην παραλία εάν είστε δραστήριοι και δε θέλετε η ακτινοβολία του ήλιου να σας προβληματίζει, το λευκό μπλουζάκι είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.
  • Είναι αγνό. Το λευκό μπλουζάκι είναι παρθένο καθώς δεν έχει υποστεί καμία χρωματική επεξεργασία και πάντα πιο απαλό!

Δείτε διάφορα στυλ σε λευκό ανδρικό μπλουζάκι.

Στα αρνητικά θα προσθέσουμε, πως το λευκό χρώμα λερώνει εύκολα, όμως δεν παύει να είναι μια κορυφαία επιλογή!

Ανακαλύψτε στο κατάστημα μας λευκά ανδρικά μπλουζάκια κενά (χωρίς εικονογράφηση) ή με εικονογράφηση.

Γκρι μπλουζάκι για άνδρες

Η σημερινή γενιά προσελκύεται περισσότερο από απλά μπλουζάκια παρά με funky ή γυαλιστερά. Το απλό γκρι μπλουζάκι ταιριάζει σε αρκετές περιστάσεις και επομένως βλέπουμε να είναι αγαπημένα για πολλούς ανθρώπους. Το γκρι χρώμα περιλαμβάνεται στη λίστα ουδέτερων χρωμάτων και, ως εκ τούτου, ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος. Οπότε γιατί γκρι μπλουζάκι;

  • Το γκρι σας κάνει να φαίνεστε νηφάλιος και εκλεπτυσμένος. Κάθε άνδρας που φοράει γκρι t-shirt η εμφάνιση του γίνεται αυτόματα εξαιρετική, καθώς ενισχύει την προσωπικότητα – φαίνεται πιο νηφάλιος και εκλεπτυσμένος. Αυτό το χρώμα δεν έχει ηλικιακά όρια, από ένα μικρό παιδί έως τους ηλικιωμένους, όλοι φαίνονται τέλειοι με γκρι χρώμα.
  • Το γκρι ενισχύει ουσιαστικά το σχήμα του σώματός σας. Εάν έχετε προσεγμένο σώμα, τότε το γκρι ανδρικό μπλουζάκι είναι μια σωστή επιλογή. Το σχήμα του σώματός σας θα φαίνεται πιο βελτιωμένο, απλά προσέξτε τις κηλίδες ιδρώτα, καθώς αυτό το χρώμα δεν μπορεί να τις κρύψει και ο ιδρώτας γίνεται ορατός.
  • Το γκρι είναι τέλειο με οποιοδήποτε χρώμα. Φορέστε οποιοδήποτε παντελόνι χρώματος ή τζιν ή chinos, ταιριάζει καλά με οτιδήποτε. Μπορείτε να αγοράσετε ένα γκρι μπλουζάκι και να το συνδυάσετε με διαφορετικά ρούχα εξίσου καλά.
  • Το γκρι τείνει περισσότερο προς το επίσημο παρά στο casual, οπότε ένα γκρί μπλουζάκι ταιριάζει καλά στην επίσημη ένδυση του γραφείου σας.

Δείτε διάφορα στυλ με γκρι μπλουζάκι!

Αυτά ήταν τα 3 κλασσικά χρώματα για ανδρικά μπλουζάκια. Είναι πραγματικά πολύ χρήσιμα και απαραίτητα στην ανδρική γκαρνταρόμπα. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε!

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δείτε όλα τα ανδρικά μπλουζάκια!